Webshop laten maken

Wil jij graag meer info?

Je mag ons elke dag van maandag tot zaterdag contacteren per mail of telefoon van 08:00 – 18:00

+32 489 91 87 43

Info@genesyx.be

bg1

Laat  je omzet stijgen  met een webshop dat verkoopt

Droom jij van  een professionele webshop voor uw bedrijf? Dan bent u bij Genesyx aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webshops voor kleine en grote bedrijven. Ons team van experts staat klaar om uw wensen te vertalen naar een succesvolle webshop die perfect bij uw bedrijf past.

Ontdek de kracht van e-commerce met Genesyx. Wij realiseren webshops die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Bij Genesyx begrijpen we dat uw webshop meer is dan alleen een online winkel. Het is een krachtig hulpmiddel om uw producten of diensten te presenteren en omzet te genereren. Daarom zorgen we niet alleen voor een aantrekkelijk ontwerp, maar ook voor een naadloze gebruikerservaring, betrouwbare technologie en effectieve e-commercestrategieën.

Of u nu een nieuwe webshop wilt lanceren of uw bestaande wilt optimaliseren, Genesyx is uw betrouwbare partner voor e-commerce succes. Neem vandaag nog contact met ons op om uw visie te bespreken en uw online winkel te laten groeien.

Wat bieden we je aan

 • Custom Design op maat
 • Responsive design
 • SEO , verhoog je vindbaarheid!
 • Snelle laadtijd voor jou website
 •  100% transparantie Geen verborgen kosten

Onze aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij uw wensen en doelen centraal staan. Bij het laten maken van een webshop beginnen wij met een intakegesprek waarin wij uw wensen en doelen bespreken. Op basis daarvan stellen wij een plan op en starten wij met het ontwerpen en ontwikkelen van uw webshop. Tijdens het proces houden wij u op de hoogte van de voortgang en stellen wij waar nodig bij.

Onze expertise

De expertise van Genesyx heeft ruime ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webshops. Wij werken met de nieuwste technieken en trends om uw webshop optimaal te laten functioneren. Daarnaast zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop die aansluit bij uw huisstijl en doelgroep.

Bij genesyx krijg je altijd de all-in ervaring

 • Eenvoudige systeem met stockbeheer
 • Geoptimaliseerd voor smartphones en tablet
 • Beveiligde webshop
 • Een design op maat
 • Search engine optimalisation (SEO)
 • Snelle laadtijd voor jou webshop

WooCommerce

Met Woocommerce mag je zeker zijn dat je een webshop opmaat zult krijgen waarbij je nadien ook zelf je stockbeheer en andere belangerijke instellingen in handen kunt nemen. We leren je hoe je hiermee tewerk kunt.

Beveiligde betalingen

Mollie zorgt ervoor dat alle online betalingen op jou online winkel op een beveiligde manier verwerkt worden. je kunt zelf kiezen welke betaalmethodes je wil accepteren zoals visa,kbc mobile en vele andere

Design op maat

Net zoals alles is design ook heel belangerijk voor u webshop. Samen gaan we opzpoek naar de beste design voor u project, we hebben honderden designs waar je uit kan kiezen.

Hoelang duurt het om een website te laten maken

De duur om een website te laten bouwen hangt meer af van de klant. Wij geven onze klanten meestal een schatting van de tijd die nodig is om hun website te bouwen. Dit is gebaseerd op de informatie die we van hen ontvangen.

Indien de communicatie goed verloopt en we tijdig de nodige informatie ontvangen van de klant kan een website op +- 1-2 weken klaarzijn.

Al onze websites worden gebouwd met wordpress

WordPress is het populairste CMS van dit moment, en het wordt gebruikt door meer dan 40% van alle websites op het internet. Het is gemakkelijk te gebruiken, snel en veilig, en maakt het beheren van je website veel efficienter

De kosten om een website te laten bouwen bij genesyx hangt af van verschillende factoren zoals:

 • De complexiteit van uw website
 • Het aantal pagina’s dat u nodig heeft
 • De functies die u inbegrepen wilt hebben

Genesyx bied u goedkope & kwalitatieve websites aan die al starten vanaf €699, dit is een investering die zeer snel terug te verdienen is met uw website.

Aan een website hangen er inderdaad vaste kosten aan voor onder andere hosting en uw domein kosten , meeste klanten vinden het daarom een beter idee om met ons ook meteen een onderhoudscontract aan te gaan vanaf €99 per maand zodat we dit allemaal op ons nemen en extra diensten ook uitvoeren voor u.