onderhoudscontracten

Wil jij graag meer info?

Je mag ons elke dag van maandag tot zaterdag contacteren per mail of telefoon van 08:00 – 18:00

+32 489 91 87 43

Info@genesyx.be

bg1

Deskundige Website Onderhoudsdiensten voor Duurzaam Succes

In het snel veranderende digitale landschap is het behouden van een online aanwezigheid cruciaal voor bedrijven om te gedijen. Bij Genesyx begrijpen we dat het creëren van een prachtige website slechts het begin is. Om ervoor te zorgen dat uw online succes duurzaam is, bieden wij deskundige website-onderhoudsdiensten die verder gaan dan de initiële lancering.

"Uw Website, Onze Zorg" Ontdek onze professionele website-onderhoudsdiensten voor een zorgeloze online aanwezigheid. Genesyx staat klaar om uw website te beschermen en optimaliseren, zodat u kunt focussen op uw bedrijf.

Waarom Website Onderhoud Belangrijk is

Uw website is vaak het eerste contactpunt tussen uw bedrijf en potentiële klanten. Een goed onderhouden website biedt niet alleen een positieve gebruikerservaring, maar draagt ook bij aan verbeterde zoekmachine rankings, beveiliging en functionaliteit. Hier is waarom website-onderhoud essentieel is:

Waarom Genesyx onderhoud

  • Zekerheid van Beveiliging
  • Verbeterde Gebruikerservaring
  • Verbeterde Zoekmachine Rankings
  • Tijds- en Stressbesparing

Verbeteren van Zoekmachine Rankings

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die regelmatig worden bijgewerkt en geoptimaliseerd. Onze onderhoudsdiensten omvatten content-updates, zoekwoordoptimalisatie en andere SEO-strategieën om uw website hoger te laten scoren in de zoekresultaten.

Back-up en Herstel

In geval van gegevensverlies of technische problemen is het hebben van betrouwbare back-ups cruciaal. Onze onderhoudsdiensten omvatten regelmatige back-ups om uw websitegegevens te beschermen.

Contentbeheer

Ons team kan u helpen met content-updates, waaronder tekst, afbeeldingen en multimediabestanden, om uw website fris en boeiend te houden.

Beveiligingsmonitoring

We monitoren actief uw website op beveiligingsrisico’s en nemen noodzakelijke maatregelen om uw online activa te beschermen.

7/7 Ondersteuning

We bieden voortdurende technische ondersteuning en probleemoplossing om eventuele problemen snel aan te pakken.

Prestatieoptimalisatie

We optimaliseren de laadsnelheid, responsiviteit en algehele prestaties van uw website voor een verbeterde gebruikerservaring.

Hoelang duurt het om een website te laten maken

De duur om een website te laten bouwen hangt meer af van de klant. Wij geven onze klanten meestal een schatting van de tijd die nodig is om hun website te bouwen. Dit is gebaseerd op de informatie die we van hen ontvangen.

Indien de communicatie goed verloopt en we tijdig de nodige informatie ontvangen van de klant kan een website op +- 1-2 weken klaarzijn.

Al onze websites worden gebouwd met wordpress

WordPress is het populairste CMS van dit moment, en het wordt gebruikt door meer dan 40% van alle websites op het internet. Het is gemakkelijk te gebruiken, snel en veilig, en maakt het beheren van je website veel efficienter

De kosten om een website te laten bouwen bij genesyx hangt af van verschillende factoren zoals:

  • De complexiteit van uw website
  • Het aantal pagina’s dat u nodig heeft
  • De functies die u inbegrepen wilt hebben

Genesyx bied u goedkope & kwalitatieve websites aan die al starten vanaf €699, dit is een investering die zeer snel terug te verdienen is met uw website.

Aan een website hangen er inderdaad vaste kosten aan voor onder andere hosting en uw domein kosten , meeste klanten vinden het daarom een beter idee om met ons ook meteen een onderhoudscontract aan te gaan vanaf €99 per maand zodat we dit allemaal op ons nemen en extra diensten ook uitvoeren voor u.