Website laten maken

Wil jij graag meer info?

Je mag ons elke dag van maandag tot zaterdag contacteren per mail of telefoon van 08:00 – 18:00

+32 489 91 87 43

Info@genesyx.be

bg1

Een professionele website op maat

Genesyx is een one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van webdesign! Of u nu op zoek bent naar een responsieve lay-out of gewoon een eenvoudige brochurewebsite, we hebben honderden ontwerpen waaruit u kunt kiezen. En met SEO en snelle laadtijden is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw bedrijf online te krijgen en te laten groeien.

Ons doel is om u te helpen u online aanwezigheid te realiseren. We werken bij elke stap met u samen om uw visie werkelijkheid te laten worden en u een professionele website te bezorgen die u zal helpen uw bedrijf te laten groeien en meer klanten te krijgen.

Door creativiteit en technologie te combineren, creëert Genesyx uitzonderlijke weboplossingen die uw online aanwezigheid verbeteren en succes stimuleren.

Van responsieve lay-outs tot eenvoudige brochurewebsites, we bieden diverse ontwerpen. Met aandacht voor SEO en snelle laadtijden, ondersteunen we uw online aanwezigheid. We werken samen om uw visie te realiseren en uw online identiteit te versterken. Bij Genesyx streven we naar digitale excellentie, zonder beloftes, maar met toewijding aan uw project. Neem contact met ons op om te verkennen wat we voor uw bedrijf kunnen doen.

Wat bieden we je aan

  • Custom Design op maat
  • Responsive design
  • SEO , verhoog je vindbaarheid!
  • Snelle laadtijd voor jou website
  •  100% transparantie Geen verborgen kosten

Waarom een website laten maken?

een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf. Het is het visitekaartje van uw bedrijf en de eerste indruk die u achterlaat bij potentiële klanten. Een professionele en goed ontworpen website biedt uw bedrijf de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de concurrentie en om een blijvende indruk achter te laten bij bezoekers.

Daarnaast biedt een website u de mogelijkheid om uw producten of diensten online te presenteren en te verkopen. Hierdoor kunt u uw bereik vergroten en uw klantenbestand uitbreiden. Bovendien kunt u met een website ook inzicht krijgen in het gedrag van uw bezoekers en deze informatie gebruiken om uw marketingstrategie te verbeteren en uw producten beter af te stemmen op de behoeften van uw klanten.

Hosting voor jou website

Waarom is hosting belangrijk?

Het hosten van uw website op een betrouwbare en veilige server is van vitaal belang voor de prestaties en beveiliging van uw website. Een goede hostingprovider zorgt voor snelle laadtijden, een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw website en biedt ook beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen tegen hacks en aanvallen.

Hoe kunnen we jou hiermee helpen?

Binnen on onderhoudspakket is er ook de hosting van jou website inbegrepen net zoals de kosten van je domeinnaam en uw eigen professionele e-mailadres. Wij nemen al deze zorgen weg voor jou zodat jij je meer kan concentreren op uw hoofdzaak en zo uw omzet kunt verhogen zonder je hiermee zorgen te maken.

Hoelang duurt het om een website te laten maken

De duur om een website te laten bouwen hangt meer af van de klant. Wij geven onze klanten meestal een schatting van de tijd die nodig is om hun website te bouwen. Dit is gebaseerd op de informatie die we van hen ontvangen.

Indien de communicatie goed verloopt en we tijdig de nodige informatie ontvangen van de klant kan een website op +- 1-2 weken klaarzijn.

Al onze websites worden gebouwd met wordpress

WordPress is het populairste CMS van dit moment, en het wordt gebruikt door meer dan 40% van alle websites op het internet. Het is gemakkelijk te gebruiken, snel en veilig, en maakt het beheren van je website veel efficienter

De kosten om een website te laten bouwen bij genesyx hangt af van verschillende factoren zoals:

  • De complexiteit van uw website
  • Het aantal pagina’s dat u nodig heeft
  • De functies die u inbegrepen wilt hebben

Genesyx bied u goedkope & kwalitatieve websites aan die al starten vanaf €699, dit is een investering die zeer snel terug te verdienen is met uw website.

Aan een website hangen er inderdaad vaste kosten aan voor onder andere hosting en uw domein kosten , meeste klanten vinden het daarom een beter idee om met ons ook meteen een onderhoudscontract aan te gaan vanaf €99 per maand zodat we dit allemaal op ons nemen en extra diensten ook uitvoeren voor u.