0489918743 info@genesyx.be

Vergroot je online zichtbaarheid met je eigen website

Welkom bij Genesyx, uw betrouwbare partner voor het laten maken van een professionele website. Als ervaren webdesigners weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om online goed vindbaar te zijn en een website te hebben die aansluit bij uw bedrijf en doelgroep. Wij bieden daarom maatwerk oplossingen voor elke website, of het nu gaat om een eenvoudige website of een complexe webshop.

 

 

Website laten maken

Een professionele website op maat

Genesyx is een one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van webdesign! Of u nu op zoek bent naar een responsieve lay-out of gewoon een eenvoudige brochurewebsite, we hebben honderden ontwerpen waaruit u kunt kiezen. En met SEO en snelle laadtijden is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw bedrijf online te krijgen en te laten groeien.

Ons doel is om u te helpen u online aanwezigheid te realiseren. We werken bij elke stap met u samen om uw visie werkelijkheid te laten worden en u een professionele website te bezorgen die u zal helpen uw bedrijf te laten groeien en meer klanten te krijgen.

Website laten maken

Responsive design

Krijg een website dat zich gemakkelijk aanpast naarmate het toestel dat de eindgebruiker gebruik van maakt, dit mag een computer, tablet of smartphone zijn.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

 

Wij zorgen ervoor dat je website altijd up to date is en je hoger scoort in google.

Content Management system

Met WordPress kun je zelf ook heel gemakkelijk aanpassingen maken op je website.

We leren je hoe je dit kunt doen.

Wat bieden we je aan

 

 

Custom Design op maat

 Responsive design

Beheer platform voor jou website

SEO om je website naar de top te laten stijgen

 100% transparantie Geen verborgen kosten

Snelle laadtijd voor jou website

website maken diensten
Website laten maken

 

Waarom een website laten maken?

 

en website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf. Het is het visitekaartje van uw bedrijf en de eerste indruk die u achterlaat bij potentiële klanten. Een professionele en goed ontworpen website biedt uw bedrijf de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de concurrentie en om een blijvende indruk achter te laten bij bezoekers.

Daarnaast biedt een website u de mogelijkheid om uw producten of diensten online te presenteren en te verkopen. Hierdoor kunt u uw bereik vergroten en uw klantenbestand uitbreiden. Bovendien kunt u met een website ook inzicht krijgen in het gedrag van uw bezoekers en deze informatie gebruiken om uw marketingstrategie te verbeteren en uw producten beter af te stemmen op de behoeften van uw klanten.

Onderhoud van jouw website

Het onderhoud van uw website is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert en veilig is. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u mogelijke problemen die kunnen leiden tot storingen, vertragingen of beveiligingslekken. Dit helpt bij het behouden van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van uw website, wat op zijn beurt kan leiden tot meer bezoekers en conversies.

Wat houdt ons onderhoud in?

Genesyx is gericht op het zorgen voor een optimale werking van uw website. Dit omvat het uitvoeren van updates van software en plug-ins, het optimaliseren van de snelheid en prestaties van uw website, het maken van back-ups en het bieden van beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen tegen hacks en aanvallen. En dit voor maar €99 per maand!

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Genesyx staan we klaar om uw website te onderhouden en te verbeteren. Wij bieden onderhoud aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften . Ons doel is om uw website altijd up-to-date en veilig te houden, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Hosting voor jou website

 

Waarom is hosting belangrijk?

Het hosten van uw website op een betrouwbare en veilige server is van vitaal belang voor de prestaties en beveiliging van uw website. Een goede hostingprovider zorgt voor snelle laadtijden, een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw website en biedt ook beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen tegen hacks en aanvallen.

 

Hoe kunnen we jou hiermee helpen?

Binnen on onderhoudspakket is er ook de hosting van jou website inbegrepen net zoals de kosten van je domeinnaam en uw eigen professionele e-mailadres. Wij nemen al deze zorgen weg voor jou zodat jij je meer kan concentreren op uw hoofdzaak en zo uw omzet kunt verhogen zonder je hiermee zorgen te maken.

Veelgestelde vragen 

Hoelang duurt het om een website te laten maken

De duur om een website te laten bouwen hangt meer af van de klant. Wij geven onze klanten meestal een schatting van de tijd die nodig is om hun website te bouwen. Dit is gebaseerd op de informatie die we van hen ontvangen.

Indien de communicatie goed verloopt en we tijdig de nodige informatie ontvangen van de klant kan een website op +- 1-2 weken klaarzijn.

Met welke content management system werken jullie?

Al onze websites worden gebouwd met wordpress

WordPress is het populairste CMS van dit moment, en het wordt gebruikt door meer dan 40% van alle websites op het internet. Het is gemakkelijk te gebruiken, snel en veilig, en maakt het beheren van je website veel efficienter

Hoeveel kost het om een website te laten bouwen

De kosten om een website te laten bouwen bij genesyx hangt af van verschillende factoren zoals:

  • De complexiteit van uw website
  • Het aantal pagina’s dat u nodig heeft
  • De functies die u inbegrepen wilt hebben

Genesyx bied u goedkope & kwalitatieve websites aan die al starten vanaf €699, dit is een investering die zeer snel terug te verdienen is met uw website.

Zijn er maandelijkse kosten voor een website?

Aan een website hangen er inderdaad vaste kosten aan voor onder andere hosting en uw domein kosten , meeste klanten vinden het daarom een beter idee om met ons ook meteen een onderhoudscontract aan te gaan voor €99 per maand zodat we dit allemaal op ons nemen en extra diensten ook uitvoeren voor u.

Genesyx

Info@Genesyx.be

Btw: BE764.433.739

Ferdinand Verstraetenlaan 32

1910 Kampenhout

Onze Partners

WordPress

Woocommerce

Mollie

Facebook & Instagram

Google